Wie, wat en hoe?

Mental health awareness

ABOUT WILD MANGO

Wild mango is een merk dat zich hard maakt voor de mentale gezondheid van iedereen maar in het bijzonder van de millenials en generatie Z. Deze groepen jonge mensen hebben te maken met een enorme verschuiving in de huidige samenleving en de verwachtingen die daar bij horen. De digitalisering is tegenwoordig vanzelfsprekend met alle gevolgen van dien. Alles is zichtbaar en te vergelijken met je eigen leven. Hierdoor worden veel mensen onzeker en soms zelfs ongelukkig. Door de perfecte plaatjes zetten de meeste de negatieve gedachtes en gevoelens al snel aan de kans en dringen weer voort, op zoek naar het perfecte plaatje.

Maar wat als we nou eens vanaf jong af aan leren dat even stil staan bij jezelf en je gevoel heel normaal is. En het een basisbehoefte is om jouw voorwaardes voor het leven duidelijk de hebben. Dan heb je ten minste iets om op voort te borduren in plaats van op de voorwaardes van social media.

Dit en meer onderwerpen willen we meer onder de aandacht brengen. Daarnaast willen we een plek zijn waar mensen zich herkennen en zichzelf kunnen zijn.

Video afspelen

Om te zorgen dat de hulp voor mensen met psychische klachten beter wordt steunen wij MIND. Dit is een organisatie die zich in zet voor de zorg in de mentale gezondheid. Zo gaat bijvoorbeeld 5% van elke bestelling naar dit goede doel. Zo zorgen we er samen voor dat meer mensen de juiste zorg krijgen.

Wij willen mensen bewust maken van deze onderwerpen en ze bespreekbaar maken. Want praten is in 99% van de gevallen een medicijn dat de klachten kan verminderen. Er over praten doen we pas als de taboe er vanaf is en de vrijheid van spreken en de zelfverzekerdheid groter is.

Wil je meer informatie over MIND? Ga dan naar hun website en lees verder over hun goede doel.